0
Productes a la cistella de la compra
Total: 0.00 €
Entença 116 Bis Baixos
08015 - Barcelona
93 229 6116 | 636 077 621

Parató

1 articles disponibles
Fundada en 1975 per José Elías Andreu, té capacitat per elaborar tot el raïm procedent de les nostres finques, i disposa dels més moderns sistemes d'elaboració, sense oblidar el caràcter artesanal d'aquest procés. La zona de recepció del raïm disposa de dues tolves separades, podent-se elaborar al mateix temps varietats blanques i varietats negres.
Les dues premses horitzontals es programen per obtenir el most de forma suau, sense compressions màximes, mantenint així intactes les qualitats del raïm.
Els dipòsits per emmagatzemar el vi ja elaborat són d'acer inoxidable amb una connexió al sistema de nitrogen que proporciona una atmosfera inert, evitant possibles oxidacions del vi.
Sota el nivell del terra es troba la cava, on es disposen les barriques de roure americà i francès destinades a la fermentació de mosts blancs i a la criança dels vins negres. La temperatura allà és més o menys constant durant tot l'any. Les barriques tenen una capacitat de 300 litres i cada any es renoven entre el 10 y el 20% d'aquestes. En aquesta zona també es produeix la criança en ampolla dels negres i la segona fermentació en ampolla del cava.
La zona d'embotellat consta de la maquinària necessària per realitzar aquest pas amb gran rapidesa i extremada higiene, mantenint així la qualitat en tot el procés.

Renardes 2011

Tipus: Negres
Origen: Penedès
Localització: El Pla del Penedès
Celler: Parató
Varietat/s: 51% Ull de Llebre, 32% Cabernet Sauvignon,17% Samsó
Capacitat: 0.75 l.
Any: 2011
Graduació: 13º
Caixes: 6 Ampolles