0
Productes a la cistella de la compra
Total: 0.00 €
Entença 116 Bis Baixos
08015 - Barcelona
93 229 6116 | 636 077 621

Pagament segur

La nostra Web li ofereix la posibilitat de diferents mètodes de pagament.

Pagament per transferència

Pot realitzar el pagament per transferència, però hauria de detallar en aquesta transferència el seu nom i el número de comanda. Aquesta transferència hauria d'estar realitzada amb anterioritat a la data de preparació de la comanda. És possible que des del departament de gestió de comandes, li reclamin el justificant de pagament prèvi enviament de la comanda, si és així, li agraïm per avançat la seva col·laboració.

Pagament per targeta

Pot realitzar el pagament per targeta de dèbit o crèdit. Aquest mètode és totalment segur i es realitza mitjançant la passarel·la de pagament de Unnim Banc amb la que estem connectats.

Avís

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il•legal o s'hi consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que tingui o que pugui tenir el potencial de perjudicar la bona voluntat d'aquests o d'influir sobre ells d'una manera negativa. Les activitats següents estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o l'oferta d'un producte o d'un servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, al banc, a l'emissor, al comerciant, al titular de la targeta o a les targetes.

A més, les activitats següents també estan prohibides explícitament:

- "Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys"