0
Productes a la cistella de la compra
Total: 0.00 €
Entença 116 Bis Baixos
08015 - Barcelona
93 229 6116 | 636 077 621

Montònega '10

Montònega
8.25 €
(IVA inclòs)
Quantitat:
Celler
Mas Rodó Viticultors
Tipus
Blancs
Origen
Penedès
Localització
Carretera Sant Pere Sacarrera a Sant Joan de Mediona
Varietat/s
100% Montònega
Capacitat
0.75 l.
Any
2010
Graduació
12º
Puntuació
8,65 Guia de Vins de Catalunya 2013
Caixes
6 Ampolles

Informació addicional
El nostre vi Montonega ha estat elaborat a partir de la varietat autòctona del Penedès Montonega, fenotip de la Parellada. Varietat de molt baixa producció i per aquest motiu d'escassa implantació històrica en la zona. La característica dels seus grans petits, el dota d'una estructura que unida a l'alçària de la finca, a 500 metres, i el seu 'terroir', permet extreure la màxima expressió aromàtiques i de sabor a aquest vi. Arrel d' aquestes condicions prèn un nivell d'agradable acidesa, que permet mantenir la seva qualitat de vi jove durant diversos anys més.
La seva personalitat i diferenciació, unides a l'exclusivitat per l'escassetat d'aquestes vinyes (fins i tot en el seu lloc d'origen, el Penedès) ens permeten assegurar que el nostre vi és "Únic al món", de qualitat i de producció molt limitada.
Nota de Tast: D’aspecte nítid i brillant, groc pàl·lid amb matisos verdosos. Aroma franc, intens i fresc amb notes a fruites blanques. Viu a la boca, fresc, equilibrat i fragant amb retronassal suau i delicat.
Maridatge: Tot tipus de marisc i peix fresc, sushi i sashimi, arrossos, sopes, cremes i fumats, és també ideal per a cocktail, aperitiu i anar de tapes.
Temperatura de servei: 12ºC