0
Productes a la cistella de la compra
Total: 0.00 €
Entença 116 Bis Baixos
08015 - Barcelona
93 229 6116 | 636 077 621

Mas Rodó Viticultors

1 articles disponibles
MAS RODÓ va ser fundat l´any 2005, i al mes de març de 2009, començà la seva activitat dins el mercat introduint els seus tres primers vins.
MAS RODÓ va nèixer amb una clara dedicació envers l'el-laboració de vins de qualitat. Des de la selecció del terreny i les varietats de raïm, a la construcció del celler o la vinificació dels nostres vins. El nostre objectiu sempre ha estat oferir la màxima qualitat.
El nostre punt de mira es produïr vins que ens facin sentir orgullosos, per innovar, i sorprendre paladars.
Tenim passió per la innovació i apliquem les últimes tecnologies dirigides envers l'art de fer bon vi, així com a la preservació del nostre ecosistema.
La finca del MAS RODÓ consta d'una superfície de 150 hectàrees a Mediona (Alt Penedès). L' extensió comprèn diverses valls i vessants, de la zona més muntanyosa del Penedès, amb una elevació superior a 500 metres i amb 50 hectàrees de cultius. MAS RODÓ està situat en una zona agrícola diferencial pel cultiu de la vinya: té gran varietat de sòls; arenosos, calcaris i pedregosos. Tot això, juntament amb les ventilades i suaus vessants, l'orientació solar i els amplis salts tèrmics, entre el dia i la nit, fan que MAS RODÓ ofereixi característiques propícies per al cultiu de vinya d'alta qualitat.
L' objectiu és oferir un producte elaborat amb la máxima cura i sentiment per tal de complaure els vostres sentits.

Montònega '10

Tipus: Blancs
Origen: Penedès
Localització: Carretera Sant Pere Sacarrera a Sant Joan de Mediona
Celler: Mas Rodó Viticultors
Varietat/s: 100% Montònega
Capacitat: 0.75 l.
Any: 2010
Graduació: 12º
Caixes: 6 Ampolles