0
Productes a la cistella de la compra
Total: 0.00 €
Entença 116 Bis Baixos
08015 - Barcelona
93 229 6116 | 636 077 621

Clausules i condicions

Condicions Generals de Compra

1. Naturalesa del contracte
Mitjançant aquest contracte El Celler Online S.C.P amb domicili Entença 116Bis 08015 de Barcelona i NIF J65732562 ven al client -qualsevol persona física o jurídica amb la qual El Celler Online subscrigui qualsevol contracte de compravenda del seu catàleg- i aquest compra a El Celler Online el producte especificat a la factura. S' enten per contracte l' operació de compravenda que s' instrumenta mitjançant aquest document. S' entén per 'producte' la mercaderia objecte del contracte de compra.

2. Disponibilitat i preus
Les dades que apareixen a la nostra base de dades corresponen a productes que estan al nostre catàleg. No assumim la responsabilitat sobre qualsevol error tipogràfic o aritmètic que pugui constar a la nostra pàgina. El Celler Online no garanteix una disponibilitat total al moment de la compra. En el cas de que una anyada d' un producte no es trobi disponible, es substituirà el producte per un altre de la següent anyada.

3. Enviaments
L' import de les despeses d' enviament s'afegirà al preu total.

4. Pagament
El pagament del producte s' efectuarà online amb targeta de crèdit. El Celler Online entregarà la corresponent factura al client de forma digital mitjançant l' enviament per email i en el moment de l' entrega de la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de la compra.

5. Cancel·lacions i devolucions
Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins el moment en que l' enviament sigui efectiu. Si rebem l' avis de cancel·lació un cop el paquet ja està enviat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 7 dies després d' haver rebut el producte. Les despeses d' enviament són a càrrec del client. L' import de la compra no es tornarà, però es podrà utilitzar en una altra compra. Estan exclosos d' aquest cas, aquelles devolucions que es deriven d' un error nostre o d' algun defecte del producte. En aquest cas El Celler Online es compromet a canviar el producte defectuós per un igual. També ens farem carreg de les despeses de devolució i enviament.En el suposat que el canvi no fos realitzable s'abonaria l'import.Per fer efectiva una devolució posat en contacte amb nosaltres al telèfon 636077621 o bé per correu electrònic devolucio@elcelleronline.com

6. Protecció de dades
En compliment de l'establert en la LLei Orgànica 15/1999, a 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personals, en el moment que un client realitza una comanda, les seves dades personals, domiciliaries i relatives a la forma de pagament, són incorporades a la nostra base de dades, utilitzades únicament per tramitar la comanda i enviar informació sobre ofertes i serveis que poguessin interessar als nostres clients. El Celler Online assegura la confidencialitat de les dades facilitades pels nostres clients, donat que les dades personals que es sol.liciten son sempre les estrictament necessàries. El Celler Online es compromet a no donar-les-hi un altre ús no acordat ni cedir-les ni vendre-les a tercers sota cap concepte.E qualsevol cas tots els clients de El Celler Online podran en tot moment exercir d'accés, rectificació i cancel.lació, posant-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic dades@elcelleronline.com