0
Productes a la cistella de la compra
Total: 0.00 €
Entença 116 Bis Baixos
08015 - Barcelona
93 229 6116 | 636 077 621

Cava Colomer

1 articles disponibles
Les Caves Colomer es van fundar per Joan Colomer Costa l'any 1943, al costat de la seva muller Cristina Bernat Sarró, i el ser germà menor Antoni Colomer Costa. Cristina Colomer Bernat, filla del matrimoni, es va fer càrrec de l'empresa l'any 1967 amb l'ajuda del seu marit Pere Camps.
Actualment ja són dos dels quatre néts, Jordi i Joan Camps Colomer, que han entrat a formar part de l'empresa, amb responsabilitats comercials, tècniques i d'elaboració.Caves Colomer és una empresa on totes les tasques, des de gerència fins elaboració, han estat sempre desenvolupades pels propis membres de la família, obtenint com a resultat el reconeixement en tots els mitjans de comunicació especialitzats.

Des de la seva constitució, l'any 1943, la seva vocació primordial ha estat la elaboració de caves i vins de qualitat, utilitzant les tècniques més avançadas de vinificació i criança. Sota aquesta línia d'actuació familiar se han conseguit uns caves i vins considerats d'alta gama, sacrificant la quantitat per aconseguir i sobre tot mantenir amb el pas del temps, la qualitat que ens honora.

Brut Nature Colomer Costa 1907

Tipus: Caves
Origen: Cava
Localització: Sant Sadurní d' Anoia
Celler: Cava Colomer
Varietat/s: 35% Xarel•lo, 35% Macabeu, 30% Perellada
Capacitat: 0.75 l.
Caixes: 6 Ampolles